Наукова бібліотека отримала в дарунок ювілейне видання книги від факультету землевпорядкування

5 листопада 2021 року

     Тарас Євсюков, декан землевпорядного факультету, презентував філії наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 6 ювілейне видання книги «Факультет землевпорядкування» (4 примірника), присвячене 25-річчю факультету землевпорядкування НУБіП України, який є одним із лідерів серед закладів вищої освіти України з підготовки фахівців із геодезії та землеустрою. Ця книга посяде почесне місце на полицях нашої книгозбірні.

    Книга висвітлює діяльність факультету впродовж 1996-2021 рр., коріння якого сягає 1906 р., коли було створено землевпорядний відділ Київського сільськогосподарського технікуму. Наразі, до складу факультету входять п’ять кафедр, на яких плідно працюють 3 члени-кореспонденти НААН, 11 докторів наук і 25 кандидатів наук, забезпечуючи високий рівень освітньої, наукової та міжнародної діяльності. За чверть століття факультет підготував понад 2,5 тис. фахівців, життєписам яких присвячено окремий розділ видання. Фундаментом їхнього професійного успіху стала саме вища освіта, здобута на факультеті землевпорядкування НУБіП України. З електронним варіантом ювілейної книги можна ознайомитись за посиланням: http://logos.biz.ua/proj/fzv/
     Варто зауважити, що в книзі приділена увага і роботі філії наукової бібліотеки. Адже бібліотека є серцем університету і надійним партнером читача. Протягом цих 25-и років книгозбірня завжди поруч з нашими студентами і викладачами, очно і дистанційно: спочатку в навчальному корпусі № 4, а з 2004 року і в навчальному корпусі № 6.

    Філію наукової бібліотеки створено з метою своєчасного і якісного бібліотечного й інформаційно-бібліографічного обслуговування відвідувачів, задоволення інформаційних потреб користувачів, підтримки освітнього процесу та наукових досліджень у НУБІП України. Бібліотечний фонд філії насьогодні становить 17 239 примірників документів (3141 назв) навчальної та наукової літератури. Філія обслуговує студентів землевпорядного та юридичного факультетів денної та заочної форм навчання (1041 користувачів). Щорічно фонди філії поповнюються підручниками, навчальними посібниками, монографіями, навчально-методичними документами наших викладачів як в друкованому вигляді, так і в електронному, що доступні у електронній та цифровій бібліотеці університету.
    Слід зауважити, що ювілейне видання, яке присвячене 25-річчю факультету землевпорядкування НУБіП України, побачило світ завдяки плідній співпраці факультету землевпорядкування НУБіП України та видавничого центру «Логос Україна» та за активної участі педагогів, випускників, партнерів-меценатів.
     Наукова бібліотека НУБіП України та філія наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 6 щиро дякує Тарасу Євсюкову, декану факультету за подароване видання, та вітає колектив землевпорядного факультету з ювілеєм, зичимо нових творчих і наукових здобутків на благо нашого університету.

Олена Литовченко,
завідувачка філії наукової бібліотеки у
навчальному корпусі № 6

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook