Колектив ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» зустрівся з в.о. ректора НУБіП України С. Ніколаєнком

25 червня 2014 року

25 червня 2014 року до ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» завітав з робочим візитом в. о. ректора НУБІП України Станіслав Миколайович Ніколаєнко.

Його традиційними хлібом-сіллю на вишиваному рушникові зустрічали дівчата в національному вбранні. Така атмосфера відразу налаштувала на дружню бесіду про нагальні проблеми навчального закладу.

Так, Станіслав Миколайович розповідав про перспективи розвитку університету, який має стати навчально-науковим центром. Тому першочерговим спільним завданням є підвищення якості навчання, поліпшення матеріально-технічної бази. Керівник зазначив, що окрему увагу слід приділити профорієнтаційній роботі, аби прогнозувати, який спеціаліст буде потрібний на ринку праці завтра і, виходячи з цього, відкривати нові спеціальності і спеціалізації, готувати навчальні плани, кадри, базу.


НУБіП України вже найближчим часом повинен ввійти до світового співтовариства університетів світу, добитися визнання його диплому вишами інших держав, сказав Станіслав Миколайович. І від конкурентоспроможності наших випускників, викладачів, керівників підрозділів залежать престиж університету, розвиток науки, матеріальної бази, благополуччя всього колективу. Необхідно прискорити євроінтеграційні процеси у діяльності навчальних закладів та вирішувати проблеми гальмування фінансових операцій ВНЗ казначейськими установами і здійснення закупівель за рахунок спеціальних коштів без застосування тендерних процедур.


Очільник університету наголосив, що хто хоче щось зробити — шукає шляхи, хто не хоче — виправдання.

У ході візиту в.о. ректора С.М. Ніколаєнко відвідав також колекційно-дослідне поле, де студенти відділення «Агрономія» набувають необхідних професійних знань і практичних навичок, навчально-наукову лабораторію рибництва і аквакультури та навчально-виробничу лабораторію тваринництва, де проходять практику майбутні технологи тваринництва.
 


 

На запитання членів колективу про бачення перспектив розвитку коледжу, Станіслав Миколайович надав компетентні та вичерпні відповіді, назвавши першочерговим завданням збереження цілісного навчально-виробничого комплексу для забезпечення належної практичної підготовки студентів відповідно до вимог сьогодення.
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook