Початок практичної складової занять першокурсників спеціальності «Комп’ютерна інженерія»

September 4, 2021

Для студентів факультету інформаційних технологій напрочуд швидко розпочався навчальний рік, а особливо його практична складова. Так як першокурсникам-«айтішнікам» справитися з корективами, яке вносить життя в студентські будні?

Не так давно першокурсники офіційно стали членами університетської родини, але всім відомо, що практичні заняття було розпочато задовго до офіційної посвяти, яка відбулася 1 вересня. Логічно, що через загрозу дистанційного навчання багато хто намагається вивчити під час очного навчання якомога більше: студенти як ніколи охочі до знань, в той час як викладачі поспішають розповісти якнайбільше матеріалу.

Такий неймовірно швидкий темп навчання має як свої мінуси, так і плюси, одним з останніх, до речі, є напрочуд швидке зближення студентів одне з одним, та й, що не дивно, з викладачами.

Без спроб порозуміння з педагогами не вдалося б так швидко приступити до виконання лабораторних робіт, так що студенти спеціальності «Комп’ютерна інженерія» вже готують свої перші звіти про виконання завдань, за що завдячують успішній співпраці з Олександром Миколайовичем – викладачем дисципліни «Інформаційні технології» для 123 спеціальності.

Сподіваємося, що і студенти, і викладачі не втратять запалу та зможуть використати весь наданий їм час очного навчання як найпродуктивніше! Що, звісно, неможливо без бажання йти до своєї мети, хороших стосунків та якісної праці, чого й бажаємо першокурсникам та всьому викладацькому складу!

 

Анастасія Мільтова, студентка 1 курсу ФІТ


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook