Назва дисципліни
|
Робоча програма
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти
ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина"
|
Обов’язкові дисципліни
|
Гігієна тварин (2026-2027 н.р.) |
|
 |
|
Гігієна тварин (англ.) (2026-2027 н.р.) |
|

|

|
Гігієна тварин (стн) |

|
 |

|
Екологія у ветеринарній медицині |
 |

|

|
Благополуччя тварин, етологія та професійна етика |

|

|

|
Благополуччя тварин, етологія та професійна етика (англ.) |

|
 |
|
Гігієна харчових продуктів |

|
 |

|
Гігієна харчових продуктів (англ.) |

|

|
|
Гігієна харчових продуктів (стн) |

|

|

|
Державна ветеринарно-санітарна експертиза |
|
 |
 |
Державна ветеринарно-санітарна експертиза (англ.) |
 |

|
|
Вибіркові дисципліни
|
Лабораторний аналіз харчових продуктів |

|
|

|
Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів |
 |
 |
 |
|
|
|
|
Гігієна утримання ВРХ |

|
 |
 |
Гігієна утримання коней |
 |

|
 |
Гігієна утримання собак і котів |

|
 |

|
Гігієна утримання екзотичних і хутрових звірів |
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Магістр,
спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"
|
Обов’язкові дисципліни
|
Безпечність та якість харчових продуктів |
|

|

|
Ветеринарна санітарія |

|
 |

|
|
|
|
|
Гігієна харчових продуктів |
 |

|
  |
Ветеринарна політика |
 |
 |
|
Методика санітарних досліджень |
 |
 |
 |
Ветеринарно-санітарна інспекція |
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Вибіркові дисципліни
|
Аналіз ризиків харчових продуктів і кормів |

|
 |
 |
Державний контроль харчових продуктів |

|
 |

|
Біобезпека і біозахист у ветеринарії |
 |

|
 |
Офіційний аудит |

|
 |
 |
|
|
|
|
Гігієна дичини |

|

|

|
Лабораторний аналіз харчових продуктів |

|

|

|
Судова експертиза харчових продуктів |

|

|

|
Санітарія побічних продуктів тваринництва |

|

|
 
|
|
|
|
|
Дисципліни за вільним вибором здобувачів вищої освіти університету
|
Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин |
|

|

|
Основи грумінга |

|
 |

|
Ветеринарна нутріціологія |
|
 |

|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія"
|
Проектування сільськогосподарських підприємств |

|

|

|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта»
|
Гігієна тварин |

|

|
|
Для підготовки здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр, спеціальність 229 «Громадське здоров’я», 181 "Харчові технології"
|
Загальна гігієна |
|

|
 |
Гігієна, токсикологія та безпека харчування |
 |

|

|
Промислова екологія м'ясопереробних підприємств |

|

|

|
Промислова екологія рибопереробних підприємств |

|

|

|
Промислова екологія переробних підприємств (2026-2027 н.р.) |
|

|

|
Для підготовки здобувачів вищої освіти третього ОНП доктор філософії
|
Педагогічна (асистентська практика)
Гігієна, токсикологія та безпека харчування
Ризик-орієнтований контроль безпечності харчових продуктів і кормів
|



|
|
|