Студенти факультету землевпорядкування вдячні найчисельнішому професійному об'єднанню землевпорядників та його голові Анатолію Полтавцю

30 August 2019, 12:12
     От і закінчилась така довгоочікувана для студентів факультету землевпорядкування навчальна практика з геодезіі та один з її бонусів «Літня школа з геодезії та землеустрою 2019». Проте яскраві емоції та враження закарбувались в пам‘яті назавжди , адже кожен студент на згадку про цю подію отримав цінний подарунок.

     З року в рік наш факультет тісно співпрацює з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація фахівців землеустрою України», завдяки її керманичу – Анатолію Полтавцю
     Жодна значуща подія на факультеті не проходить без участі, привітань та побажань від Анатолія Миколайовича. Крім того, задля заохочення студентів до освітньої та наукової діяльності, залучення до здорового і спортивного способу життя «Асоціація фахівців землеустрою» неодноразово нагороджувала найактивніших студентів дорогоцінними призами. 
     От і відкриття літньої школи не обійшлось без подарунків. Побажавши студентам-землевпорядникам успіхів у подальшому їхньому навчанні та професійній кар'єрі, Анатолій Миколайович подарував оригінальні футболки всім учасникам літньої школи. 

  

  

     Такі неочікувані подарунки викликали шквал позитивних емоцій, посмішок. Отже, прийшов час для слів подяки.
     Шановний Анатолію Миколайовичу, прийміть від нашої дружної студентськоі землевпорядної родини просте слово «дякую». Таке звичайне, але таке важливе, бо лине з середини, лине з душі. Дякуюємо Вам і не втомлюємось бути вдячними роботодавцям, які дбають про майбутнє галузі загалом і про кадрове її забезпечення зокрема. Обіцяємо, що в майбутньому, демонструючи високі професійні якості, доведемо, що Ваші зусилля та вклад – не марні. 

Анастасія Шамчук,
студентка факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook