Студентка 1 курсу економічного факультету Анна Денисюк: "Різні зустрічі, цікаві конференції, змагання, масові виступи - все це я побачила лише за перший місяць навчання в НУБіП України, при тому, що ти одночасно отримувати якісні знання"

February 19, 2019

     Якісна освіта - запорука успіху талановитої молоді! НУБіП України, саме той університет, який спроможний надавати сучасні фундаментальні та прикладні знання і розвивати здібності у студентів, які сформують їх конкурентні переваги на ринку праці та розвивають їхню особисті всебічно! Про свої перші думки, враження та відчуття від 1 півріччя навчання розповість стдунетка 1 курсу економічного факультету спеціальності "Фінанси, банківська справа і страхування" Анна Денисюк.

 

     - Доброго дня , скажіть будь ласка кілька слів про себе.
  - Я, Денисюк Анна Павлівна. До 2018 року навчалася в школі І-ІІІ ступенів 286 в місті Києві. Наразі я навчаюсь в Національному університеті біоресурсів і природокористування України і своїм вибором я більш ніж задоволена.


      -Чому Ви так вважаєте?
    - Тут я змогла проявити себе як частина великого колективу. Я відчула підтримку справжніх друзів, яких я знайшла вже в перший день навчання. Педагогічний колектив добрий, досвідчений та з розумінням ставиться до студентів. Викладачі допомагають та завжди підуть на зустріч, якщо ти, відповідно, будеш добре ставитись до них. Життя в позанавчальний період також дуже насичене. Різні зустрічі, цікаві конференції, змагання, масові виступи - все це я побачила лише за перший місяць навчання, при тому, ще й встигаєш отримувати якісні знання. 
     Старшокурсники мене також приємно вразили. Під час першого навчального тижня я зустріла багато старшокурсників, які мені пояснювали та розповідали про студентське життя у всіх його яскравих фарбах.
Мені дуже подобається те, що університет знаходиться біля лісу та оточений зеленими насадженнями. В теплий період можна пройтися по алеї або парку і відпочити від шуму столиці, подихати свіжим повітрям, яке в місті, особливо в літній період, не таке часте явище. На території вишу розташовується Ботанічний Сад, де можна відпочити та, наприклад, почитати книгу, при цьому насолодитись прекрасною природою. 


     -Як ти дізналась про наш університет?
    -Мій тато колись навчався в цьому університеті. Він мені завжди розповідав про університет як про найкращий час його дитинства та юності. Іноді, навіть їдучи повз, тато мені показував як виглядає НУБіП і згадував кумедні історії, які трапились з ним і його друзями. 
     Коли настав час обирати майбутню професію, я не сумніваючись казала, що хочу піти на економічну спеціальність, бо з дитинства хотіла стати економістом (я дуже любила математику). Я обирала між кількома університетами. Однак, саме у НУБіП України мені сподобалось: близьке розташування всіх навчальних корпусів, можливість пройти стажування та навчання за кордоном  і отримати подвійний диплом у провідному європейському вузі, якісна вища освіта, оновлення матеріально-технічної бази, вдале розташування (поряд є метро і автобусні зупинки), велика кількість художніх гуртків, в яких можна реалізувати себе, тренінги та конференції для різнобічного розвитку особистості.

 

     -Які твої найбільші досягнення за цей період навчання?

     -Я стала більш впевневненою в собі та активнішою, адже в школі я була дуже тихою та непомітною. 
   Завжди найважче робити перші кроки, тому поступово переборюючи себе аби зробити щось корисне, аніж сидіти в телефоні, я стала більше зустрічатися з подругами, робити якісь незвичні рішення. Я тепер не боюсь, що хтось посміється над моїми смаками чи діями, хоча не скажу, що роблю все необдумано. Я гадаю, що впевненість дає нам сили діяти, тому саме її я вважаю головним досягенням. Але головним моїм досягненням, я вважаю, - це результати мого навчання та отримані знання, які стануть рушійною силою для мого успішного мабйтнього!

 

     -Що ти хочеш отримати від студентського життя?
-Я хочу отримати все позитивне: знання, компетенції, друзів, емоції, спогади... Дуже хочеться аби студентське життя було таким же насиченим та кольоровим. Тут навіть більшого сказати не можу, адже рік тому я й мріяти не могла про те, що буду мати багато друзів серед однокурсників, буду брати участь в масових заходах та отримувати так багато насолоди від навчання та прогулянок. Я уявити не могла, що моє студентське життя буде настільки різнобарвним та ефективним.

 

     -Тож, як ти уявляєш своє найближче майбутнє?
   - Після отримання диплому хочу влаштуватися в престижну компанію, в якій буду подорожувати та отримуватиму гідну заробітню платню. Також хочу вивчити кілька мов, аби спілкуватися з різними людьми, навіть якщо вони не знають англійської, доречі, і тут мій рідний НУБіП мені допомагає, адже я навчаюсь в англомовній групі, де більшість дисциплін викладаються іноземною.

 

     - Анно, ми вдячні тобі за відверту розмову. Бажаємо тобі міцного здоров'я, удачі та успіху у навчанні. Надалі залишайся такою відповідальною та активною студенткою.

 

к.е.н., доц. Файчук Ольга Валеріївна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook