Семінар для науково-педагогічних працівників

January 23, 2019

 22 січня на факультеті конструювання та дизайну проходив семінар для науково-педагогічних працівників. Під час проведення семінару розглядалися дві теми: підготовка заявок наукових проектів на державне фінансування та можливості і засоби публікації статей у виданнях, які входять до наукометричних баз Scopus та Web of Science. Семінар відвідали науково-педагогічні працівники факультету конструювання та дизайну та механіко-технологічного факультету.

Доповідач – заступник декана факультету конструювання та дизайну із наукової роботи Ромасевич Ю.О. – розповів про основні положення щодо організації конкурсу наукових проектів, звернув увагу присутніх на критерії оцінювання проектів та дав декілька порад стосовно оформлення заявок та внесення інформації в базу даних Міністерства освіти і науки України.

Наступна тема, на якій зупинився доповідач, стосувалась питань пошуку наукових видань для публікації статей, доступу до опублікованих статей та роботи із наукометричними базами Scopus та Web of Science.

Сподіваємось, що отриманні знання будуть корисними для науково-педагогічних працівників, які відвідали семінар.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook