Гурток “Юний економіст» на базі школи започатковано!

October 19, 2018

   12 жовтня 2018 р. проф. Рогач С.М. та доценти Гуцул Т.А. і Суліма Н.М. в рамках кафедральної програми профорієнтаційної роботи відвідали середню загальноосвітню школу № 37 Голосіївського району м. Києва. Відбулася зустріч із майбутніми абітурієнтами, учнями 11-го класу. В ході зустрічі учням було презентовано фільм, присвячений 120-чю НУБіП України, який діти переглянули з великою зацікавленістю.

   Рогач С.М. розповіла про університет і його структурні підрозділи, акцентувавши увагу на контингенті студентів і прохідному балі, необхідному для вступу до навчального закладу. Також Світлана Михайлівна детально розповіла про економічний факультет і роль економіста на підприємстві в сучасному світі.

   Гуцул Т.А. ознайомила учнів із сайтами університету й економічного факультету, а Суліма Н.М. – з умовами вступу та роботою підготовчого відділення. Також учні отримали інформацію про День відкритих дверей в НУБіП України та запрошення відвідати його.

   Окрім того, під час перебування в школі відбулася робоча зустріч із директором школи Вітьманом Миколою Олександровичем, у ході якої була досягнута домовленість про роботу гуртка «Юний економіст» і узгоджено план його роботи на 2018-2019 рр.

Доцент Гуцул Т.А. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook