Легендарний «Німецький сад» повертається!

September 1, 2018

   08 вересня 2018 року з 11:00 до 17:00 Посольство Федеративної Республіки Німеччина вже уп‘яте відкриє свої двері для усіх охочих! Протягом дня Ви зможете познайомитись з діяльністю Німеччини в Україні та поспілкуватися з представниками німецьких посередницьких організацій: Німецької школи та Німецького дитячого садка, Goethe Institut в Україні, Німецької академічної служби обмінів DAAD, Німецько-української промислово-торгівельної палати, Товариства міжнародної співпраці GIZ та Німецького банку розвитку KfW, а також з німецькими політичними фондами. Розважати будуть фольклорна група «Deutsche Quelle“ та учні шкіл із поглибленим вивченням німецької мови.

   На Вас чекають виставки та інтерактивні розваги, німецькі смаколики і напої, а також традиційні вікторини «Колесо фортуни» та призи від Посольства Німеччини та багато іншого!

   Вхід вільний. Попередня реєстрація не потрібна.

  Важлива інформація! З огляду на заходи безпеки, що діють на території дипломатичної установи, та заради пришвидшення контролю просимо не брати з собою великі рюкзаки чи сумки.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook