Профорієнтаційна робота кафедри статистики та економічного аналізу

April 18, 2018

Традиційно у весняні дні у Національному університеті біоресурсів і природокористування України проходять дні відкритих дверей для випускників шкіл, які дозволяють на рівні представити університет, його славетну історію, сучасні здобутки, конкурентні переваги в освітянському та науковому середовищі. Випускники шкіл мають нагоду краще познайомитися з напрямками підготовки у НУБіП України, побачити наявні можливості університету для забезпечення сучасного рівня освіти. Кафедра статистики та економічного аналізу у складі економічного факультету активно долучається до профорієнтаційної роботи, оскільки переконані у важливості економічної освіти, яка суттєво розвиває загальний світогляд людини, сприяє виробленню адекватних уявлень про дійсність та розвиток суспільства у ринкових умовах.

          Протягом навчального року всі викладачі кафедри статистики та економічного аналізу економічного факультету працюють з молоддю, випускниками шкіл та коледжів практично в усіх регіонах України, зокрема: Богданюк О.В. – у м. Бровари, Воляк Л.Р. – у Тернопільській  обл., Гузь М.М., Музиченко А.О. та Шиш А.М. – у Полтавській обл., Кінєва Т.С. – у Одеській обл., Савчук В.К. та Куць Т.В. – у Вінницькій обл. та м.Києва, Макарчук О.Г. – у Житомирській обл., Кирилюк О.Ф. – у м. Біла Церква, Рябенко Л.М., Микицей Т.Д.– у Київській та Черкаській обл., Симоненко О.І. та Чухліб А.В.серед випускників м.Києва.

Мета агітаційної роботи полягає у тому, щоб сформувати позитивне враження про університет, допомогти зрозуміти важливість економічної освіти та її затребуваність в сучасному світі, на достойному рівні представити широкі можливості навчання на економічному факультеті НУБіП України, його зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, а також реальні перспективи працевлаштування після навчання.

   Першими результатами наших зусиль стали зустрічі з потенційними абітурієнтами університету при проведенні відкритих дверей 29 березня та 11 квітня 2018 року.

29 березня за сприяння відділу освіти Лохвицької районної державної адміністрації Полтавської області ми зустрічали 17 випускників з наступних шкіл – Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, Лохвицької загальноосвітньої школи №2, Ісківецької, Лучанської, та Сенчанської загальноосвітніх шкіл.

Особливий інтерес до навчання на економічному факультеті у англомовних групах виявила Дудкевич Валерія, учениця економіко-правового ліцею з м. Біла Церква.

11 квітня до нас завітали 12 випускників гімназії № 315 м.Києва та 12 випускників з ЗОШ № 7 та ЗОШ № 9 м. Бровари Київської області. Наші гості були приємно враженні можливостями та суттєвими перевагами навчання на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України. Вони уточнили актуальну інформацію щодо особливостей вступної компанії, цікавилися можливостями практичної підготовки студентів та закордонних стажувань на предмет одержання подвійних дипломів. Крім того, випускникам було продемонстроване матеріально-технічне забезпечення аудиторій факультету та гуртожитків, наведені можливості всебічного розвитку особистості на через відвідування додаткових курсів та гуртків для розкриття талантів студентів.

На завершення викладачі кафедри статистики та економічного аналізу побажали успіхів у професійному виборі та запросили випускників на навчання до нашого університету.

 

 

Висловлюємо щиру вдячність за підтримку у організації заходів керівництву відділу освіти Лохвицької районної державної адміністрації Полтавської області,директору спеціалізованої ЗОШ №7 м.Бровари Жигуловій О.А., директору ЗОШ №9 м.Бровари Турковській О.В., директору київської гімназії №315 Бірюку О.О. та вчителям, які завітали до НУБіПУ на Дні відкритих дверей.

                              

                                                                        Савчук В.К., Куць Т.В. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook