Агробіологічний факультет зустрічає майбутніх абітурієнтів

March 29, 2018

 

29 березня на агробіологічному факультеті НУБіП України відбувся «День відкритих дверей» для майбутніх абітурієнтів. Перед початком свята в холлі 3 корпусу гостям були представлені на огляд здобутки наукової роботи гуртків факультету. З вітальним словом виступив ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Далі слово взяв відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Студенти НУБіП привітали гостей творчими номерами.

Після цього майбутніх абітурієнтів, бажаючих вступати на агробіологічні спеціальності, радо зустріли представники факультету на чолі з деканом Віктором Забалуєвим в читальному залі 4 корпусу. Професор Віктор Забалуєв розпочав зустріч з короткого ознайомлення з історією факультету, його спеціальностями, організацією навчального процесу, особливостями навчання та проходження практики за кордоном, а також наголосив про можливості отримати додатково 20 балів до вступного рейтингу, при умові участі в олімпіаді.

Після закінчення виступу декану було задано низку питань, які цікавили майбутніх абітурієнтів, зокрема: наявність державних місць, забезпечення гуртожитком, вартість контрактної форми навчання, які найскладніші предмети на першому курсі, тощо.

Олександр Цизь ознайомив присутніх з перевагами навчання у НУБіП України, базами практичної підготовки та навчання, роздав буклети про спеціальності факультету, а також зазначив, що для студентів дуже важливим є відпочинок, для цього створені тут всі умови: є оздоровчий табір, працює достатньо різних секцій та гуртків, крім того сам університет розміщений у мальовничому місці, де студенти гуляють і відпочивають.

Надалі гості відвідали кафедри факультету, де ближче ознайомилися з їхньою з матеріально-технічною базою, лабораторіями, напрямами роботи. Майбутнім абітурієнтам розповіли про інформативність сайту та доступність інформації щодо вступної кампанії 2018 року, роботи університету в цілому.

Віра Кутовенко, доцент кафедри

 овочівництва та закритого грунту

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook