В університеті – французька весна!

21 March 2018, 15:00

Традиційно щовесни гуманітарно-педагогічний факультет у співпраці з Федерацією «Обміни Франція-Україна» і асоціацією викладачів «Французька іноземна мова: Франція-Україна» організовує інтенсивні курси французької мови.

     У цьому році французьке вітання «Bonjour!» і багато ще цікавої інформації до нас привезла викладач французької мови як іноземної Едіт Гурвієз з Франції.

     З 18 по 30 березня наші студенти мають чудову нагоду удосконалити свою французьку мову, отримати знання з сучасної культури і аспектів практичного життя у Франції, а також опанувати особливості оформлення ділової документації, необхідної для реалізації стажування у Франції.
     Для ефективної організації навчального процесу курсів студенти розділені на дві групи за рівнем володіння французькою мовою. Потурбувався наш факультет і про своїх викладачів, організувавши для них групу з метою покращення умінь і навичок практичного використання французької мови.

     Необхідно зазначити, що у програмі курсів передбачено також проведення науково-практичного семінару «Мотивація та інноватика у викладанні іноземних мов у вищих навчальних закладах Франції і України».
     Сподіваємося, що використовуючи професійний потенціал Едіт Гурвієз, студенти і викладачі значно покращать рівень володіння французькою мовою, отримають цікавий досвід комунікації, який дозволить у подальшому реалізувати лінгвістичні практики та професійні стажування у Франції.

  

     А «Французька весна» в НУБіП України додасть французького шарму у навчальний процес і принесе гарні плоди франко-українського партнерства.

Наталія Рудницька,
старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook