Факультет землевпорядкування вітає в своїй студентській родині першокурсників

September 25, 2017

         Початок навчального року завжди хвилюючий і для студентів, і для викладачів. На всіх чекають цікаві предмети, до яких слід набиратися сил та енергії протягом всього літа, університетські друзі, весела атмосфера, а головне – знайомство з першокурсниками, зі сміливцями, що теж вирішили присвятити себе вивченню геодезії, картографії та землеустрою.


         Спілкуючись з поки що не студентами першого курсу, які не знають, що таке сесія і як в ній вижити, неможливо стримувати посмішку. У них так багато запитань: «А що таке геодезія? А де 11-й корпус? А що ми будемо робити на практиці? А в селі Дзвінковому є магазини? А екзамени страшно здавати? А це не боляче?», – і так далі. Всі такі чудові, радісні, заряджені позитивом та ентузіазмом до активного життя на факультеті. Раді брати участь в усіх подіях творчого, наукового та спортивного характеру. Староста другої групи Янко Оксана вже займається вокалом у співочому ансамблі університету і хоче брати участь у пісенних баталіях, впевнено прагне навчатися ще й на військовій кафедрі.

      Староста Івашина Маргарита та студентка першої групи Бовсунівська Мар’яна також вільно почувають себе на сцені і займаються танцями. Хлопці ж нічим не гірші, кожен другий – спортсмен. Чумаченко Андрій окрім гри у волейбол, займається вокалом в хорі «Колос» та грає в шахи. Олександр Ядловський взагалі жити не може без його улюбленої дисципліни «Фізичне виховання». І як приємно чути, що першим пріоритетом ці красені обрали саме факультет землевпорядкування НУБіП України. Студентство з таким поповненням у своїх лавах активістів може не переживати за те, як буде себе показувати на університетському рівні серед інших факультетів.


         Перший курс зібрав людей з найрізноманітніших куточків країни: Луганськ, Волинська область, Київ, Черкаси, Дніпро. Всі такі різні, кожен індивідуальність, але дружні від першого дня знайомства. Завжди раді прийти на допомогу одне одному, адже в когось добре виходить з фізикою та математикою, а хтось історію добре вивчає чи старанний у кресленні. І це насправді чудово, бо наший факультет – їхня нова велика сім’я, де взаємодопомога і підтримка перш за все.
         У кожного в житті настає момент вибору свого покликання, своєї майбутньої професії. Щороку хлопці та дівчата прагнуть до здобуття вищої освіти та успішної здачі зовнішнього незалежного оцінювання. На превелику радість, наш факультет обрали кращі з найкращих цьогорічних абітурієнтів. Вони, сповнені сподівань, що найважче позаду і навіть не здогадуються, що найцікавіше ще попереду. Бо студентські роки – це тяжкий процес навчання, безсонні ночі перед сесією, успіхи та невдачі, вагання, невизначеність, розчарування, радості, сюрпризи долі… Але це найпрекрасніший період життя.

Ст. 3-ЗВ-3 голова культурно-масового відділу
Городнича Анастасія

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook