Андрій Мартин учасник засідання антикорупційної мережі Організації економічного співробітництва та розвитку в м. Париж

September 18, 2017

       12-14 вересня 2017 року у паризькому офісі Організації економічного співробітництва та розвитку (OECD) відбулося чергове пленарне засідання антикорупційної мережі для Східної Європи та Центральної Азії (ACN). Нарада зібрала антикорупційних керівників з більш ніж 20 країн у Східній Європі та Центральній Азії, а також представники інших міжнародних організацій та громадянського суспільства.

 
 
            На засіданні були представлені, обговорені та прийняті доповіді четвертого раунду моніторингу Казахстану, Таджикистану та України, а також звіти про хід роботи з Вірменії, Азербайджану, Грузії, Киргизстану, Монголії та Узбекистану.
 
 
           14 вересня 2017 р. також відбулася 22-а зустріч керівної групи ACN, на якій було презентоване тематичне дослідження ACN з питань декларування та конфіскації активів, а також обговорення імплементації Робочої програми ACN в 2017 році. Були розглянуті питання фінансування програми, а також запропоновані поправки до методології моніторингу Стамбульського плану дій. Відбувся огляд стану окремих антикорупційних реформ на місцевому рівні та актуальні оновлення від різних директоратів OECD та міжнародних організацій, що співпрацюють з ACN.
 
 
            Експерт OECD, завідувач кафедри землевпорядного проектування НУБіП України, д.е.н. Андрій Мартин на пленарному засіданні ACN презентував поглиблене дослідження земельного сектору Таджикистану, що було здійснене за результатами моніторингового візиту, який відбувся у березні 2017 року.
 
 
Доцент кафедри землевпорядного проектування
Людмила Гунько
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook