Державний музей театрального, музичного та кіномистецтва України відкрив свої двері студентам Юридичного факультету НУБіП

February 28, 2017

     27 лютого 2017 року студенти 1 курсу 2 групи Юридичного факультету НУБіП разом з доцентом кафедри теорії та історії держави і права Аллою Гелич відвідали Державний музей театрального, музичного та кіномистецтва України.

     З самого початку екскурсії майбутні юристи проявили особливу зацікавленість. Воно й не дивно, адже це єдиний музей в країні за своєю спеціалізацією. Він має славну на імена і події історію. Колекція музею почала створюватися в 1923 році художньої групою легендарного театру «Березіль», очолюваного геніальним режисером Лесем Курбасом.

    В затишних маленьких залах експозицій студенти побачили найрізноманітніші експонати: оригінальні рукописи п’єс з ремарки авторів, костюми акторів та численні фотографії з яких дивляться кумири публіки минулого століття. Всі матеріали в музеї розташовані дуже зручно для огляду, досить оригінально виглядають рухливі планшети з фотографіями та афішами, які наче театральні лаштунки заїжджають один за одного, відкриваючи новий сюжет.

     Похід до музею залишив у студентів приємне враження та сприяв їхньому естетичному вихованню.

Алла Гелич,

доцент кафедри теорії та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook