Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Л.В.Шинкарук взяла участь у засіданні круглого столу, присвяченого ролі України у європейському просторі

17 February 2017, 19:05

За сприяння Комітету з питань промислової політики та підприємництва, Української  Асоціації Римського клубу, видавництва «Темпора» та Посольства Бельгії в Україні у Парламенті проведено засідання круглого столу, під час якого відбулася дискусія з автором книги «Сила раю. Як Європа може бути попереду в азійському сторіччі» Йонатаном Голслахом. Участь у засіданні  взяли народні депутати України, урядовці та експерти, зокрема і завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту  Л.В.Шинкарук.

 

Як втримати країни у Євросоюзі? Чому Європа – вже не лідер у багатьох галузях економіки? Як допомогти біженцям інтегруватися у європейську спільноту? Хто у майбутньому очолить економічні перегони?  Яким є потенціал країн Африки? Чому останніми роками дедалі популярнішим стає релігійний фундаменталізм? Якою є сила та майбутня роль України у європейському просторі? Ці та безліч інших питань Йонатан Голслах, професор міжнародної політики Вільного університету Брюсселя, висвітлює у своїй ґрунтовній  праці «Сила раю. Як Європа може бути попереду в азійському сторіччі». Не забуває автор і про Україну: її силу та майбутню роль в європейському просторі.

Йонатан Голслах – автор книжок «How Europe Will Survive the Asian Century», «Macht of Mythe?» (VUB Press, 2007), «China and India: Prospects for Peace (Columbia University Press, 2010)», «Trapped Giant». Він є радником різних європейських комісій, зокрема членом Тристоронньої комісіії, членом Ради зі співробітництва в галузі безпеки в Азійсько-Тихоокеанському регіоні, а також Nobel Fellow в Нобелівському інституті в Осло. Голслах веде активне суспільне життя, часто виступає на телебаченні та радіо, багато подорожує різними країнами  з лекціями та презентаціями, бере участь у публічних дебатах. Основна спеціалізація – Китай і його економічна система, а також країни сходу (насамперед Японія і Сингапур). Голслах заснував  «Friday Group» – спільноту молодих бельгійських лідерів і брав участь у численних програмах молодих лідерів під час World Economic Forum.

Інтерв’ю з Йонатаном Голслахом «Україні не слід мати зависокі очікування від ЄС» читайте на сторінці видання Тиждень.ua

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook