Результати практичної підготовки економістів

July 2, 2016

Випускники факультету пам'ятають про практику в господарствах для першокурсників, як об’єднавчий період, час становлення, згуртування колективу та виявлення лідерських якостей. Напевно, вперше в історії факультету сьогодні ми отримали подяку від керівника господарства! Дякуємо і вітаємо студентів - найкращих студентів Економічного факультету.
Саме вони, студенти першого курсу першої групи економічного факультету, протягом червня проходили практику з сільськогосподарських дисциплін на базі відокремленого підрозділу НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» у селі Пшеничне Васильківського району.

 

 

За цей період студенти ознайомились зі структурою господарства, основними принципами його функціонування, надавали практичну допомогу господарству та поглибили свої знання і набули практичних навичок з курсів «Технологія виробництва продукції рослинництва (землеробство)», «Технологія виробництва продукції рослинництва (рослини)», «Технологія виробництва продукції тваринництва», «Механізація рослинництва».
За цією молоддю майбутнє!

Деканат економічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook