Серію «Філологічні науки» «Наукового вісника НУБіП України» зареєстровано Index Copernicus і розраховано імпакт-фактор

December 16, 2015

У розрізі реалізації програми «Голосіївська ініціатива-2020» завдання якнайширшого представлення результатів наукових досліджень науково-педагогічних працівників гуманітарно-педагогічного факультету у сучасному світовому форматі постає як пріоритетне. Крім того, відкритий доступ відіграє визначальну роль у справі поширення результатів наукових досліджень індивідуальних авторів, а отже, безпосередньо впливає на збільшення кількісних показників ефективності їх діяльності, надає реальну картину якості наукової роботи, що провадиться в науково-освітніх та дослідницьких установах, сприяють збільшенню їх соціально-наукової ролі.

Зреалізовуючи пріоритетні завдання наукової діяльності на 2015 рік, гуманітарно-педагогічний факультет зареєстрував серію «Філологічні науки» «Наукового вісника НУБіП України» в наукометричній базі Index Copernicus. На сьогодні вже розраховано імпакт-фактор збірника наукових праць «Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія: Філологічні науки» за 2014 рік, що складає ICV 2014: 59.45.

Серію «Філологічні науки» «Наукового вісника НУБіП України», що зареєстрована в наукометричній базі Index Copernicus, можна знайти за адресою: http://journals.indexcopernicus.com/++++++++++,p24783574,3.html).


Юлія Дем’янова,
канд. філол. наук, старший викладач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook