Агробіологічний знову провів профорієнтацію!

March 17, 2015

      В умовах зростаючої конкуренції між вузами профорінтаційна діяльність серед учнів шкіл та студентів технікумів і коледжів є досить актуальною. Розуміючи, що тільки при активній, послідовній та спрямованій профорієнтаційній роботі можливо досягнути успіху, агробіологічний факультет активізував цю роботу у березні. Факультет впродовж останніх років тісно співпрацює з Іллінецьким державним аграрним коледжем, випускники якого продовжують навчання у нашому університеті за напрямом «Агрономія». Це і стало поштовхом до здійснення зустрічі з майбутніми випускниками спеціальності «Виробництво і переробка продукції рослинництва» Іллінецького державного аграрного коледжу. 


Студенти Камянець-Подільського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету

 Студентів коледжу було проінформовано про особливості навчання в університеті і, зокрема, за напрямом «Агрономія», проведення науково-дослідної роботи, стажування і навчання за кордоном, роботу гуртків і спортивних секцій університету, а також ознайомлення з культурно-масовою діяльністю та роботою студентської організації факультету.

Майбутнім випускниками коледжу було продемонстровано фільм про проведення навчально-дослідної роботи в лабораторіях кафедр та в навчально-дослідних господарствах університету, ознайомлено з перспективами роботи за обраним фахом.

Також інформацію про факультет мали змогу отримати студенти Каменець-Подільського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету. До їхньої уваги було представлено всі перспективи навчання у нашому ВУЗі, зокрема на агробіологічному факультеті.

Студенти коледжів отримали запрошення відвідати університет 28 березня 2015 року, прийнявши участь у Дні відкритих дверей НУБіП України.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook