Участь кафедри глобальної економіки у міжнародній конференції: "Стратегічний менеджмент агропродовольчої сфери в умовах глобалізації економіки: безпека, інновації, лідерство"

1 October 2023, 14:33
   28 вересня 2023 року у місті Полтава відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Стратегічний менеджмент агропродовольчої сфери в умовах глобалізації економіки: безпека, інновації, лідерство».
   Представники кафедри глобальної економіки д.е.н. професор Наталія ВДОВЕНКО, к.е.н., доцент Наталія КОРОБОВА, аспіранти кафедри Андрій ТИШЕЧКО, Андрій АНДРУЩЕНКО і магістри ОПП «Прикладна економіка», спеціальності 051 «Економіка» Леся БОРОЗЕНЕЦЬ, Михайло ЯРИНКА, Віра ЧЕРКАСЕНКО взяли участь в заході та виступили з результатами наукових досліджень. 
    Пленарне засідання відкрили ректор Полтавського державного аграрного університету Олександр ГАЛИЧ та проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег ГОРБ.
    Цей захід зібрав фахівців, відданих пріоритетній справі – визначення безпекових та інноваційних особливостей стратегічного менеджменту агропродовольчої сфери в умовах актуалізації лідерства в глобальній економіці; розроблення практичних рекомендацій щодо адаптації, протидії ризикам і підвищення ефективності розвитку суб’єктів господарювання.
    Актуальні питання підняті в рамках виконання наукового дослідження: «Прикладні рішення регулювання розвитку сільського та рибного господарства в умовах надзвичайних викликів для національної безпеки України».
 
     Такий захід є чудовою нагодою для фахівців і науковців з різних країн не тільки обмінятися досвідом, новими напрацюваннями, досягненнями, відкриттями, а й ознайомитись із сучасними концептуальними засадами стратегічного менеджменту в умовах глобалізаційних процесів.
     Дана конференція стане вагомим внеском у розвиток пріоритетних для України галузей економіки. У заході взяли участь понад 200 учасників з усієї України, а також із семи країн світу: Польщі, Латвії, Іспанії, Німеччини, Гани, Казахстану, Китаю. Тож дякуємо учасникам конференції за надану можливість поспілкуватися з колегами з різних країн і збагатитися новими знаннями.
  
Марина ПАВЛЕНКО, асистент кафедри глобальної економіки
 
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook