У День Єднання кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві об’єдналася з приводу виборів очільника кафедри

16 February 2023, 17:48
 
Символічно, що у святковий день для усіх українців День Єднання 16.02.23 р., колектив науково-педагогічних працівників зібрався в рамках засідання кафедри за порядком денним:
1. Голосування щодо виборів завідувача кафедри;
2. Різне.
 
 
Відповідно оголошеного конкурсу на заміщення посади завідувача кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві до кадрової комісії надійшов пакет документів одного кандидату: діючого в.о. зав. кафедри професора Лихача Вадима.
Головуючий на засіданні кафедри декан факультету тваринництва та водних біоресурсів доцент Кононенко Руслан доповів про кандидата, ініціював обговорення кандидатури, в котрому прийняли участь провідні НПП, а саме професор Мельник Вікторія, доценти Грищенко Сергій та Грунтковський Микола.
 
   
 
   
 
Обрана лічильна комісія в складі професорів Мельник Вікторії, Туринського Василя та доцента Грищенко Наталії провели процедуру таємного голосування щодо обрання на посаду завідувача кафедри Лихача Вадима.
 
 
 
За результатами голосування голова лічильної комісії Вікторія Мельник оголосила результати: всі члени кафедри оголосили одностайну підтримку діючого в.о. завідувача кафедри!
 
 
Отже, потужний колектив висловив своє бачення прогресу кафедри та курсу наполегливої праці на благо аграрної науки, освіти, виробництва, - обравши своїм очільником доктора с.-г. наук, професора Вадима Лихача!
Бажаємо подальших успіхів у процедурі!
 
 
Секретар кафедри, доцент

Людмила Зламанюк

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook