В режимі онлайн було проведено круглий стіл на тему«Правове забезпечення контролю безпечності харчових продуктів в ЄС».
В режимі онлайн було проведено круглий стіл на тему«Правове забезпечення контролю безпечності харчових продуктів в ЄС».
October 22, 2021
22 жовтня 2021 року на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України в рамках проєкту програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне «Продовольча політика і право ЄС» (620340-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) в режимі онлайн було проведено круглий стіл на тему«Правовезабезпечення контролю безпечностіхарчовихпродуктів в ЄС».
Круглий стіл був присвячений актуальним питанням правового регулювання продовольчої безпеки в Європейському Союзі, правового забезпечення контролю безпечності харчових продуктів в ЄС та в окремих державах-членах ЄС, адаптації законодавства України до вимог ЄС у сфері забезпечення безпечності та якості харчових продуктів.
В круглому столі прийняли участь учасники з багатьох регіонів України та зарубіжних країн, серед яких були представники Сумського національного аграрного університету, Національного університету харчових технологій, Академії праці, соціальних відносин і туризму,Університету Томаша Баті (м. Злін, Чехія), Університету Данубіус, (м. Сладковічово, Словаччина), Білоруського відділення Міжнародної слов'янськ’ї правової академії (м. Гомель, Білорусь).
Доцент Людмила Головко