
Тищенко Людмила Миколаївна
Доцент
-
Теоретичні основи харчових технологій для студентів спеціальності G13 «Харчові технології» факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК ОС «Бакалавр»;
- «Загальні технології. Технологія молока та молочних продуктів» для студентів спеціальності G13 «Харчові технології» факультету харчових технологій та управляння якості продукції АПК ОС «Бакалавр»;
- Технологія переробки продукції тваринництва для студентів спеціальності Н2 «Тваринництво» факультету тваринництва та водних біоресурсів
Український державний університет харчових технологій за спеціальністю «Технологія молока та молочних продуктів».
«Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла» за спеціальністю 05.18.16 – технологія продуктів харчування у 2009 році.
Інноваційні технології харчових виробництв, удосконалення технології режимів виробництва різних видів вершкового масла, розробка методик контролю фальсифікації, розробка та впровадження крафтових сирів
-
Certificate “On Being a Scientist Course@ authorized by European Academy of Sciences and Research (Hamburg, Germany) -2022
-
Certificate № 2024ESP-0000241 “EU Social Policy ”(Jean Monnet Centre of Excellence)-29.01/2024-02.02.2024
-
Certificate № 1QABGU-CE000424VI Winter School in European Studies “EU Social and Cohesion Policy: Policy-Making and Implementation”(Jean Monnet Centre of Excellence)-29.01/2024-02.02.2024
-
Сертифікат №51935 Вишкіл “Основи тактичної медицини в умовах бойових та надзвичайних ситуацій ” (Всеукраїнська громадська організація “Українська жіноча варта”) -28.01.2024
-
Tyshchenko, L., Shtonda О., Pylypchuk О., Menchynsk, A., & Shakhvorostova, V. (2019). Poultry fats. Compositional features and characteristics of their resistance to oxidation. Food Science and Technology, 13(4). https://doi.org/10.15673/fst.v13i4.1569
-
Holembovska, N., Tyshchenko, L., Slobodyanyuk, N., Israelian, V., Kryzhova, Y., Ivaniuta, A., Pylypchuk О., Menchynska, A., Shtonda, O., & Nosevych, D. (2021). Use of aromatic root vegetables in the technology of freshwater fish preserves. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 15, 296–305. https://doi.org/10.5219/1581
-
Menchynska, A., Manoli, T., Tyshchenko, L., Pylypchuk, O., Ivanyuta, A., Holembovska, N., & Nikolaenko, M. (2021). Biological value and consumer properties of fish pastes. Food Science and Technology, 15(3). https://doi.org/10.15673/fst.v15i3.2121
-
L. M. Tyshchenko, Pylypchuk, O., L. O. Adamchuk, & O. I. Akulonok (2021). Honey as a component of marinade for semi-finished meat products. Animal Science and Food Technology, 12(2), 73-81. https://doi.org/10.31548/animal2021.02.008
-
Pylypchuk, O., Tyshchenko, L., Israelian, V., & Mushtruk, N. (2022). Influence of parameters of marinating meat semi-finished products on the quality of the finished product. Animal Science and Food Technology, 13(2), 44-52. https://doi.org/10.31548/animal.13(2).2022.44-52
-
Bal-Prylypko, L., Nikolaenko, M., Volkhova, T., Holembovska, N., Tyshchenko, L., Ivaniuta, A., Israelian, V., Menchynska, A., Shynkaruk, O., & Melnik, V. (2023). The study of functional and technological properties of vegetarian ice cream. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 17, 110–121. https://doi.org/10.5219/1798
-
Shtonda, O., Israelian, V., Antoniuk, T., Slobodyanyuk, N., & Tyshchenko, L. (2024). Efficiency of using spicy and aromatic plant ingredients in the technology of semi-smoked sausages. Animal Science and Food Technology, 15(2), 119-135. doi: 10.31548/animal.2.2024.119