Віртуальні «мости» співпраці з китайськими колегами

21 жовтня 2021 року
     Програми подвійних дипломів та спільні наукові проекти стали предметом переговорів з Північно-Західним університетом лісового та сільського господарства.

     В переговорах брали участь проректор С.М. Кваша, директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко та заступник декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Наталія Слободянюк. Від Північно-Західного університету лісівництва та сільського господарства в зустрічі прийняли участь – проректор Ло Цзюнь, заступник декана факультету ветеринарної медицини Лінь Пенфей, заступник начальника управління по міжнародній співпраці Цзоу Юйфен.

     Сторони представили свої університети та за результатами зустрічі було досягнуто домовленостей по ключових напрямках співпраці, а саме: робота в напрямку створення спільних програм навчання та підготовка спільних наукових досліджень за напрямками ветеринарна медицина, лісівництво, харчові технології, агрономія.
     Результати домовленостей будуть викладені в майбутньому договорі про співпрацю, що планується до підписання ректорами університетів у листопаді цього року.

Олександр Лабенко
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook