Нові перспективи вивчення німецької мови – тема зустрічі студентів з проректорами університету прикладних наук Вайєнштефан-Трісдорф

11 жовтня 2021 року

 Початок навчального року став насиченим для студентів, які вивчають німецьку мову. За перший місяць навчання відбулось кілька цікавих і корисних зустрічей з представниками зарубіжних університетів. Одним із важливих заходів була зустріч з проректорами університету прикладних наук Вайєнштефан-Трісдорф професором Забіне Хоманн-Веніг і професором Ральфом Шлаудерером.

 
     Наші гості ознайомили студентів із програмами, які пропонує для вивчення університет Вайєнштефан-Трісдорф; розповіли про особливості навчання у цьому закладі освіти; висвітлили перспективи для тих, хто зважиться обрати навчання у Німеччині. Особливу увагу було приділено тому, на якому рівні студентам потрібно володіти німецькою мовою, щоб мати змогу повноцінно реалізувати свої прагнення щодо опанування обраного фаху в університеті Вайєнштефан-Трісдорф.
 
     Професор З. Хоманн-Веніг запропонувала співпрацю в аспекті підтримки вивчення німецької мови. Зокрема, разом зі студентами було прийнято рішення запровадити з цією метою тьюторинг у онлайн-форматі.
     Студенти, які були присутні на зустрічі, запитували про можливості навчання, стажування і практики у Німеччині. Представники ректорату університету Вайєнштефан-Трісдорф охоче відповіли на їхні запитання. Особливо активною була Софія Сальник, яку зацікавили питання організації освітнього процесу, умови вступу на навчання, студентське життя у кампусі німецького університету.
   
  
  
  
     Учасники зустрічі подякували професорам З. Хоманн-Веніг і Р. Шлаудереру за цікаву інформацію і докладні відповіді на запитання.
 
Світлана Амеліна,

завідувач кафедри іноземної філології і перекладу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook