КРАЩЕ ОДИН РАЗ ПОБАЧИТИ НІЖ СТО РАЗ ПОЧУТИ

9 жовтня 2021 року

 

9На запрошення групи підприємств «Глобино» однієї з передових компаній в галузі сільського господарства в Україні, викладачі нашого коледжу Надія ОБЕРСЬКА та Наталія ЮРЧИШИН були відряджені для стажування на виробництві.

Перебуваючи на гостинній Полтавщині з 02.10 по 08.10. 2021 року вони мали можливість ознайомитись з організацією виробничих процесів у ТОВ «НВП» Глобинський свинокомплекс» та ТОВ «НВП» Глобинський м'ясомолочний комплекс».

1234765

У стажуванні брали участь 14 представників з різних фахових закладів освіти України. Змістовні лекції, цікаві екскурсії на виробництво, діалоги з професіоналами своєї справи та обмін досвідом у викладанні фахових дисциплін зробили весь період стажування дуже насиченим і різностороннім.

Всі учасники семінару були ознайомленні з можливим графіком заїзду студентів для проходження виробничої практики з вимогами біобезпеки та необхідною документацією. Така практика покликана майбутніх спеціалістів до реальної діяльності забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки.

8

Маріанна МИХАЙЛИШИН,
завідувачка відділення комп’ютерної
інженері та електротехніки
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook