Найбільша в Україні виставка агропромислового комплексу АгроЕкспо у Кропивницькому вразила викладачів механіко-технологічного факультету своїми маштабами

8 жовтня 2021 року
    Міжнародна агропромислова виставка AgroExpo - аграрна виставка та виставка техніки і обладнання для АПК водночас. Програма виставки передбачає експозиції іноземних і вітчизняних виробників техніки та обладнання для АПК на експоплощі понад 125000 м2. На полігонах виставкого комплекс можна побачити демонстраційні покази сільськогосподарської техніки та технологій. В рамках АгроЕкспо проходила виставка тваринництва та птахівництва, спеціальні заходи та бізнес-форуми, конференції, консультації фахівців.
    Любителі автомобільної техніки мали змогу відвідати щорічну спеціалізовану виставку "AUTOLAND", де представлені легкові автомобілі та позашляховики відомих світових брендів. Найвибагливішим автолюбителям став "до смаку" тест-драйв позашляховиків та кросоверів, де кожен бажаючий може випробувати новинки світового автопрому.

   Серед особливостей АгроЕкспо слід відмітити культурно-розважальний захід "Покровський ярмарок". Тут і виступи народних колективів, і найкращі продукти від фермерських господарств, сувеніри та вироби майстрів з усіх куточків України, майстер-класи, розваги для дітей та дорослих. Неабиякого колориту та доказів неповторної самобутності Центральної України надали ярмарку експозиції районів Кіровоградської області, які розважали та пригощали відвідувачів. Гостей ярмарки зустрічали різноманітні арт-інсталяції та багато селфі-зон.

   Доцент кафедри охорони праці та біотехнологічних систем у тваринництві Ачкевич Оксана, асистент кафедри транспортних технологій та засобів АПК Сліпуха Тетяна та доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Лавріненко Олександр представили НУБіП України на виставці Агроосвіта. Великий акцент був поставлений на профорієнтаціійну роботу, адже наш університет є провідним осередком з підготовки кадрів для агропромислового комплексу.

    Виставка АгроЕкспо – це нові ідеї, нові знайомства та глобальний майданчик для ознайомлення із найбільш передовими технологічними рішеннями у агроінженерії.


Доцент кафедри охорони праці та біотехнологічних систем Ачкевич Оксана 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook