У кампусі осіння толока!

8 жовтня 2021 року
     Осіння пора! Як заворожує вона своєю красою! Ще вчора сонечко гріло по-літньому. А сьогодні непомітно вступила в свої права чарівниця-осінь. Але крім краси, ми ще отримуємо багато роботи та турбот на території.

     Ось і сьогодні пройшла осіння толока в студентському містечку. Толока – то одна з найдавніших форм колективної взаємодопомоги. Коли треба зробити велику за обсягом роботу, скликають до гурту усіх небайдужих. Сьогодні зібралися небайдужі студенти, працівники та персонал гуртожитку. Працювати допомагав осінній настрій та яскраве сонечко, яке і робить толоку справжнім святом.
     Мешканці та працівники озброївшись знаряддям праці дружньо загрібали опале листя та гілки, підмітали доріжки, впорядковували клумби, наводили лад на всій території, оскільки необхідно потроху готуватися до зими. Усі завзято попрацювали аби зробити своє помешкання ще гарнішим та охайнішим.

  

  

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк зауважив: «Приємно, що на такі заходи приходить все більше людей, і вони розуміють важливість їхньої допомоги. Ця толока не перша і далеко не остання. Ми й надалі опікуватимемося благоустроєм нашого студентського містечка, щоб робити його ще комфортнішим для мешканців».

     У дружній атмосфері, з сміхом та жартами, студенти не лише допомогли у прибиранні території університету, а й ще міцніше згуртувалися між собою.

  

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook