«Лісовий квест» – неймовірні емоції від пізнання лісу

8 жовтня 2021 року
     З метою просвітницької діяльності та популяризації лісівничої освіти, а також знань про ліс у Ботанічному саду НУБіП України, за ініціативи студентського наукового гуртка «Smart Forester» кафедри таксації лісу та лісового менеджменту, був проведений «Лісовий квест» для учнів 4-В класу Спеціалізованої школи I-III ступенів № 269 з поглибленим вивченням французької мови м. Києва.
     У змаганнях прийняли участь п’ять команд. На старті всім були видані карти-схеми для проходження маршруту, який складався із шести пунктів, на кожному з яких дітей очікували цікаві завдання.
     Під час проходження змагань учні виявилися досить кмітливими та ерудованими і як результат – всі гідно справилися із завданнями які перед ними були поставлені.
     Останнім етапом проходження квесту була робота над творчим завданням. Учні взяли до рук фарби і як результат кожна із команд презентувала свою роботу.
     До організації проведення заходу були залучені студенти наукового гуртка «Smart Forester», який функціонує на кафедрі таксації лісу та лісового менеджменту.
     Ну і як же без нагород. Всі команди на відмінно справилися із завданнями, тому кожна з них отримала відзнаки у різних номінаціях. І подарунком для усього класу було поповнення їхньої шкільної бібліотеки книгою «Дари природи», яку всі дружньо пообіцяли прочитати.
 

         Вітаємо наших переможців та бажаємо успіхів у подальших починаннях.

 
Маргарита Бегаль,
староста студентського наукового гуртка «Smart Forester»
кафедри таксації лісу та лісового менеджменту
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook