СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ЗДОБУЛИ БРОНЗУ У ЗМАГАННЯХ З ПЕРЕТЯГУВАННЯ КАНАТУ

6 жовтня 2021 року

Перетягування канату — вид спорту, в якому дві команди безпосередньо міряються силою. Вісім учасників кожної з команд, чия загальна вага не повинна перевищувати максимальної для відповідної вагової категорії, розташовуються біля різних кінців канату, діаметр якого від 10 см до 12,5 см, а довжина не менше 33,5 м. Посередині каната робиться «центральна позначка» і на відстані 4 метрів від неї дві бічних позначки. Перед початком змагання команди стають так, щоб центральна позначка була розташована над проведеною на землі рискою. За сигналом судді кожна команда починає тягнути канат, намагаючись щоб відмітка, найближча до суперників, перетнула межу на землі (тобто намагаючись перетягнути канат на 4 метри).
6 жовтня 2021 року студенти факультету ветеринарної медицини взяли участь у змаганнях з перетягування канату за програмою 65-ї Cпартакіади студентів НУБіП України 2021-2022 навчального року. Змагання відбувалися на стадіонs НУБіП України. Склад команди – 8 осіб незалежно від статі і ваги. Змагання проводилися за сіткою Winners (до двох поразок). Команди змагалися між собою до двох перемог.

Наші студенти достойно представили факультет ветеринарної медицини, здобувши бронзу. Дякуємо нашим студентам, які взяли участь в таких нелегких змаганнях, та бажаємо подальших перемог!.


Також дякуємо студентам факультету ветеринарної медицини, а особливо 3 групі 3 курсу, які прийшли на стадіон та підтримали команду факультету.


Студенти факультету ветеринарної медицини — найкращі!!!!

Заступник декана факультету
ветеринарної медицини Т. Савчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook