ПОЖЕЖНІ ТРЕНУВАННЯ

5 жовтня 2021 року

 

10З метою практичного тренування працівників коледжу, у відповідності до вимог розділу VII «Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України», затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 15.08.2016 р. №974, наказами ректора НУБІП України «Про практичні тренування працівників та студентів закладів і установ у разі виникнення пожежі» від 28.07.2021 р. №807 та наказу «Про посилення протипожежної безпеки на об’єктах НУБІП України» від 28.07.2021 р. 22.09.2021 року проведено:

- практичне опрацювання Порядку дій у разі виникнення пожежі на об’єктах та територіях, визначених розділом VII «Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України»;

- практичне тренування працівників у випадку виникнення пожежі відповідно до методичних рекомендацій щодо «Організації та проведення протипожежних тренувань на об’єктах НУБіП України».

При проведенні тренувань, в першу чергу опрацьовувались злагодженість в роботі керівного складу, працівників закладу і здобувачів освіти при евакуації і система сповіщення пожежі у денний та нічний час.

В тренуваннях взяли участь: провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Тернопільського районного ГУДС НС України в Тернопільській області Андрій КУЗІВ, завідувач консультаційним пунктом м.Бережани навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД в Тернопільській області Григорій ЛЕХНЯК.

Посилання на відео: https://youtu.be/pSmhSHAT5WU

Петро ЖОВНИЧ,
заступник директора
з адміністративно-господарської роботи
16812119213101174 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook