У Боярській лісовій дослідній стації пройшов лісівничий івент «І буде зелена моя Україна»

2 жовтня 2021 року
ННВЦ Дзвінківський, ВП НУБіП України "Боярська ЛДС"

 

 

 

 

     На базі Дзвінківського навчально-науково-виробничого центру відокремленого підрозділу НУБіП України “Боярська лісова дослідна станція” відбувся лісівничий захід “І буде зелена моя Україна”, який організовано в межах екологічної акції «Зростаємо разом».

     На початку вересня, Василь Володін, голова Київської обласної державної адміністрації анонсував серед школярів Київщини екологічну акцію "Зростаємо разом", яку запровадили в рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського "Зелена країна". Ініціатива дала чудові результати – учні з 611-ти закладів освіти висадили в регіоні майже 25 тисяч дерев. І це лише за один місяць!

     Сьогодні на базі Дзвінківського ННВЦ відокремленого підрозділу НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» під час лісівничого івенту "І буде зелена моя Україна" підбивали підсумки наших інвестицій у екологічний розвиток Київщини.

     У заході також взяли участь ректор Національного університету біоресурсів та природокористування України Станіслав Ніколаєнко, начальник Київського обласного та по м. Київ управління лісового та мисливського господарства Олексій Бойко, директор навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства НУБіП України Петро Лакида. Разом із дітьми ми висадили нові дерева, а також ознайомились з презентаційними локаціями та DIGITAL-путівником "Учнівські лісництва Київщини".

     Василь Володін, голова Київської ОДА: «Можу сказати одне: наші юні лісівники не просто працюють над озеленням рідної області, а йдуть в ногу з часом і активно використовують цифрові інструменти. Дякую всім нашим дітям, їх батькам і вчителям, які відгукнулись і взяли участь у нашій екологічній акції. Завдяки всім нам область стала ще кращою».

Олександр Сошенський, 
доцент кафедри лісівництва НУБіП України
за матеріалами
ВП НУБіП України «Боярська ЛДС»
та
Киїівської оласної державної адміністрації
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook