Стан реалізації протиепідемічних заходів у період адаптивного карантину, готовність до опалювального сезону – ключові теми наради з керівниками ВСП НУБіП України

30 вересня 2021 року
     29 вересня відбулася традиційна нарада керівництва університету з директорами відокремлених структурних підрозділів.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи нараду, наголосив на необхідності дотримання протиепідемічних вимог в умовах жовтої зони адаптивного карантину, закликав взяти під особистий контроль чітке дотримання колективами відокремлених структурних підрозділів правил освітнього процесу в умовах карантину, здійснити заходи щодо запобігання захворюваності серед викладачів та студентів ВСП НУБіП України, звернув увагу директорів на ряд викликів, що можуть виникнути у навчальному році з питань фінансування, оплати комунальних послуг тощо.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук відмітив ефективну профорієнтаційну роботу усіх відокремлених структурних підрозділів НУБіП України, зауважив, що вступна кампанія 2021 року була досить непростою, проте, не зважаючи на успішну проведену вступну кампанію у ВСП НУБіП України, Василь Дмитрович звернув увагу на суттєве зменшення кількості абітурієнтів із відокремлених структурних підрозділів, які вступили до базового закладу. Серед іншого наголосив на здійсненні більш якісної підготовки фахівців.

  

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко розповів про хід виборчих кампаній у відокремлених структурних підрозділах Бережанському, Боярському, Мукачівському, Немішаївському, Ніжинському, Рівненському фахових коледжах НУБіП України. Зосередив увагу директорів ВСП – фахових коледжів НУБіП на чіткому дотриманні процедури проходження виборчої кампанії та відповідних нормативних документах.

  

  

     Директори відокремлених структурних підрозділів НУБіП України проінформували про перебіг освітнього процесу у своїх закладах, доповіли по окремих питаннях господарської та фінансової діяльності, наголосили на відсутності суттєвих перешкод, які завадили б успішному функціонуванню закладів в умовах жовтої зони адаптивного карантину. Окремо директори ВСП повідомили про ряд заходів стосовно підготовки закладів до опалювального сезону, висловили певні побоювання стосовно підняття цін на енергоносії для закладів освіти.
     Директор Юрій Садварі запросив на семінар «Досвід організації освітнього процесу в умовах пандемії у ВСП НУБіП України», який буде проведено на базі ВСП НУБіП України «Мукачівський фаховий коледж» упродовж 21-22.10.2021 року для директорів та заступників відокремлених структурних підрозділів Національного університету біоресурсів та природокористування України.

  

     За підсумками наради Станіслав Ніколаєнко акцентував увагу на необхідності дотримання колективами правил протидії COVID-19, наголосив, що головне завдання кожного керівника, у цей непростий час, зберегти здоров’я кожного викладача. Ректор окреслив найголовніші завдання для директорів відокремлених структурних підрозділів по вирішенню нагальних питань.

     Також на нараді було обговорено ряд поточних питань діяльності відокремлених структурних підрозділів НУБіП України та доручено проведення всіх відповідних підготовчих заходів для активної життєдіяльності ВСП в умовах посилення карантинних обмежень.


Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти та заочного навчання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook