Відбулась відкрита лекція докторки ветеринарних наук Марини Галат

29 вересня 2021 року

28 вересня докторка ветеринарних наук Марина Владиславівна Галат провела відкриту лекцію на тему "Wingless insects" ("Безкрилі комахи") з дисципліни «Паразитологія та інвазійні хвороби тварин» англійською мовою для студентів англомовної групи 4 курсу ОС «Магістр».

Лекція  відбувалась у відповідності до існуючих обмежень дистанційно, у форматі онлайн на базі платформи Webex Meetings. На ній були присутні  науково-педагогічні працівники кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії, представники деканату факультету ветеринарної медицини та відповідальна за проведення відкритих лекцій на факультеті, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І.

Студенти зацікавились темою лекції і її змістом, активно задавали запитання лекторці (у тому числі і англійською мовою).

    

Присутні на лекції викладачі та студенти позитивно оцінили зміст проведеного заняття, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом (англійською мовою), різноманітність методів та прийомів подання матеріалу. За результатами анкетування було відзначено, що лекцію прочитано на високому рівні.

Ірина Деркач,

доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

 

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook