ПРО МАЙБУТТЯ ПОДБАЄМО СЬОГОДНІ

29 вересня 2021 року

Тепла дружня розмова, щирі посмішки, приємне частування – це не про зустріч давніх друзів, не про сімейний вечір. Це – про зустріч викладачів кафедри педагогіки із майбутніми абітурієнтами: одинадцятикласниками шкіл, ліцеїв Київської області, які зацікавилися можливістю вступу на навчання до Національного університету біоресурсів та природокористування.

29 вересня на організовану у рамках проведення Дня відкритих дверей зустріч на кафедру педагогіки завітали учні Богуславської спеціалізованої школи №1, Богуславського ліцею № 2, Богуславського НВО «Ліцей №3-МАН», Ірпінського ліцею НУБіП України, Обухівського академічного ліцею разом зі своїми наставниками: педагогами, директорами шкіл, класними керівниками.

 

Завідувач кафедри, докт.пед.наук, доцент Руслан Сопівник заворожив присутніх розповіддю про величний університет, елітний факультет та інтелектуальну кафедру педагогіки. Блиск в очах майбутніх вступників, велика кількість змістовних запитань, небажання залишати кафедру свідчили про одне: учні відчули атмосферність зустрічі, зацікавились навчання на гуманітарно – педагогічному факультеті. Теплоті зустрічі сприяла і присутність на ній студенток-третьокурсниць спеціальності 015.37 Професійна освіта Вікторії Черепяної, Ольги Кисленко, Аміни Артемчук, Тетяни Цимбал, Юлії Снігир. Посилання на сторінки НУБіП України у соціальних мережах, сканування PR-кодів із посиланнями, обмін телефонними номерами – молодь визначає траєкторію спілкування з використанням новітніх інформаційно-комунікаційних технологій. Асистент кафедри Надія Діра, яка залучила до участі у профорієнтаційній зустрічі учнів із м. Васильків, із задоволенням відповідала на питання присутніх про особливості освітнього процесу в університеті, про особливості вступу, про можливість отримання подвійного диплома.

Спілкування на кафедрі було сповненим доброзичливості, зацікавленості, що переконало присутніх: у майбутньому році на навчання до НУБіП України прийдуть найкращі абітурієнти!

Асистент кафедри педагогіки
Лідія Чередник

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook