Спортивне свято у місті Черкаси присвячене 150-річчю Івана Піддубного

21 вересня 2021, 22:21
м. Черкаси

 

18 вересня 2021 року в місті Черкаси відбулося спортивне свято присвячене 150 річчю видатного українського силача Івана Піддубного. Організатором спортивного свята був Томенко Микола Володимирович, віце-президент Олімпійського комітету України, член наглядової ради НУБіП України.

Свою майстерність під час свята серед багатьох видів спорту продемонстрували спортсмени і тренери спортивних секцій НУБіП України з важкої атлетики, гирьового спорту, карате кіокушин.

Майстер-клас з важкої атлетики продемонстрували Іван Кузьмич - майстер спорту України з важкої атлетики, майстер спорту України з перетягування канату, Дмитро Нікулін – кандидат у майстри спорту України з важкої атлетики, бронзовий призер чемпіонату України 2021 року серед спортсменів до 23 років та Юрій Безуглий - викладач кафедри фізичного виховання, тренер збірної НУБіП України з важкої атлетики, майстер спорту України з важкої атлетики, багаторазовий переможець чемпіонатів та кубків України, тринадцятиразовий рекордсмен України серед майстрів, президент федерації важкої атлетики в Полтавської області.

Майстер-клас з гирьового спорту на протязі всього заходу демонстрували жонглери, студенти 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» Максим Чуприна, Петро Шишков, Максим Тарасенко. Після жонглювання пройшли змагання з гирьового спорту у вправі ривок, в яких з великим відривом переможцем став студент 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» Артур Прасол. Готував спортсменів до свята Віталій Андріяш – викладач кафедри фізичного виховання, тренер збірної команди студентів НУБіП України з гирьового спорту, спортивний суддя міжнародної категорії з гирьового спорту. Більше інформації про змагання можна переглянути на сайті Союзу гирьового спорту України (https://girisport.com.ua/).

Продемонстрував свою майстерність на святі і тренер секції кіокушин карате Сергій Вербицький – старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту України міжнародного класу, триразовий чемпіонам світу з кіокушин карате серед майстрів.

 

Віталій Андріяш, Юрій Безуглий

викладачі кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook