НПП КАФЕДРИ ЗАВЖДИ В СУЧАСНОМУ ТРЕНДІ ІННОВАЦІЙ

19 вересня 2021, 20:00

    Нині актуальним стає питання якості наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності, відповідності науковців і науко-педагогічних працівників сучасним реаліям виробництва, технологіям. І це цілком закономірно, оскільки в наш час від наукових досягнень залежить рівень розвитку країни, зокрема освітнього потенціалу молоді, а неякісні наукові розробки можуть на роки затримувати конкурентоспроможність країни.

   В царині сучасного свинарства проходять багато потужних, цікавих науково-практичних заходів. Нещодавно відбувся «Всеукраїнський практичний форум «СВИНОКОМПЛЕКС. Ефективне виробництво» (м. Львів, Арена Львів). Подібні, потужні заходи ніколи не оминають провідні працівники кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві інноваційного факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного Національного університету біоресурсів і природокористування України!

   

   На якому по запрошенню ТОВ «Ветсинтез» (м. Харків) мали можливість представити наукову доповідь за результатами використання інноваційних продуктів компанії: «Досвід ефективного комплексного використання препаратів «Бакцинол» і «Активіл-3» в умовах промислового свинарства» (доповідач проф. Вадим Лихач). За результатами доповіді виникла дискусія з цього питання, що безперечно підтверджує значущість проведених досліджень фахівцями кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.

     Також, варто зазначити, що сучасному, провідному науково-педагогічному працівнику потрібно постійно бути у вирі інновацій, наукового прогресу шляхом участі у потужних конференціях, форумах, нарадах, адже отримана інформація ним буде передана студентам на заняттях, долучатиме майбутніх фахівців до реалій сьогодення виробництва, інформувати про реальних роботодавців та місць практики‼️

    Отже, не втрачаймо можливості постійно удосконалюватися, навчатися самим і готувати справжніх фахівців своєї справи, патріотів рідної країни в умовах лідера аграрної освіти і науки НУБіП України факультету тваринництва та водних біоресурсів!!!

    Далі більше!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook