Студенти 1-го курсу факультету Ветеринарна медицина відвідали ботанічний сад

15 вересня 2021 року

15 вересня 2021 року студенти 1-го курсу 5 групи факультету Ветеринарна медицина зі своїм наставником Голопурою Сергієм Івановичем відвідали Ботанічний сад НУБіП України. Біля воріт ботанічного саду нас із посмішкою на обличчі зустріла екскурсовод, Якобчук Оксана Миколаївна майстер виробничого навчання. Вона із задоволенням розповіла студентам історію створення та становлення ботанічного саду, його періоди розквіту і занепаду. 

Провела по території, показала всі пам’ятки та найрізноманітніші скульптури. Серед них студенти побачили навіть доісторичних тварин: сніжну людину, родину динозаврів, мамонтів. 

Гуляючи територією ботанічного саду студенти також побачили еко-класи для навчань під відкритим небом, які були облаштовані незадовго до локдауну. За словами Оксани Миколаївни, у теплу пору року, студенти отримали змогу проводити заняття з лісового господарства та з інших дисциплін. Зокрема, під час нашої прогулянки по ботанічному саду на території одного із еко-класів проводився шаховий турнір. 

Більшість студентів групи в ботанічному саду були вперше і вони були в захваті від побаченого. Сподобалися їм і неймовірно красиві пейзажі, поєднання дерев, квітів та гармонійно вмонтованих в живу природу альтанок, місточків, фонтанів, алей та інше. Студенти після занять насолодилися природною та створеною працівниками ботанічного саду красою, тишою осіннього лісу і спокоєм, який тут панує.
 
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики, куратор групи    Голопура Сергій
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook