Відкрита лекція з дисципліни "Пошук фундації та написання проектної заявки"

11 вересня 2021 року
11.09.2021 року об 08:30 відбулася відкрита лекція з дисципліни "Моделі управління проектами" на тему "Пошук фундації та написання проектної заявки" для студентів першого курсу магістерської програми «Економічна кібернетика». Лекцію провела доцент кафедри економічної кібернетики, к.е.н. Катерина Тужик.
У лекції прийняли участь майже всі співробітники кафедри економічної кібернетики, чому сприяло її проведення у змішаному форматі (очно-дистанційному).
Матеріали, що розглядалися Катериною Леонідівною викликали жвавий інтерес як у студентів, так і викладачів. Наприклад, проблемне питання щодо існування інституту незалежним експертів в Україні було предметом дискусії між присутніми.

У цілому лекція проведена на високому професійному рівні та відповідаю вимогам вищої школа. За результатами лекції било прийнято рішення щодо проведення зустрічі зі студентами 2-3 курсів спеціальності 051 Економіка для обговорення питень академічної мобільності та написання проектної заявки до міжнародних фундацій. 

Доцент кафедри економічної кібернетики

Катерина Тужик

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook