Відбувся футбольний турнір, приурочений до Дня працівника лісу - Кубок пам’яті М.Д. Полякова

17 вересня 2021 року
м. Київ НУБіП України
ННІ лісового і садово-паркового господарства традиційним футбольним турніром відзначив День працівника лісу. У 2021 році виповниться 37 років славній традиції відзначати День працівника лісу першістю з футболу на кубок Миколи Дмитровича Полякова серед студентів, викладачів і випускників ННІ ЛіСПГ.


За цей час до улюбленої в цілому світі гри долучилося багато поколінь лісівників, сформувалося багато славних традицій, які живуть і допомагають у повсякденному житті випускникам факультету, а нині інституту, в усіх куточках України і далеко за її межами. Ця прекрасна гра, багатьом з них, допомогла стати не тільки фізично здоровими людьми, а й виховала чудові людські якості, без яких важко уявити собі гармонійно розвинену особистість, допомогла зайняти гідне місце в суспільстві, зробила не байдужими до проблем галузі, потреб колективу, держави, чуйними до друзів і оточуючих. Більшість з них, відданість і любов до футболу, несуть впродовж багатьох років попри гаразди і негаразди, сягнувши висот і заслужених звань. Досить згадати Заслужених лісівників України, керівників державних лісогосподарських підприємств О.М. Гладиша, Ю.Ю. Сегеду, А.В. Гладського, Р.В. Сендзюка та В.Л. Свириденка та інших. Палкими пропагандистами і прихильниками футболу залишаються збірники факультету минулих років і за кордоном: лісівник Анатолій Федик в Італії, підприємець Арістид Яніді в Греції, директор Теленєштського лісгоспу Василь Ілеску в Молдові та цими людьми перелік не закінчується.

Традиції розпочаті попередніми поколіннями продовжують жити і перемагати. Команда інституту багаторазовий переможець першості НУБіП України упродовж останніх років. Друге місце, яке іншими факультетами сприймається як досягнення, для лісівників прирівнюється до невдачі. Збірна факультету в минулому ставала переможцем першості м. Києва з футболу серед команд ВНЗ першої ліги, коли грала у вищій лізі, неодноразово приймала участь у змаганнях Східно-Європейської студентської ліги, неодноразовий призер Всеукраїнського турніру Кубок «Юність Посулля» на честь Івана Сподаренка.

14 вересня 2021 року на стадіоні відбулася першість серед 1-х курсів ННІ лісового і садово-паркового господарства, у якій прийняли участь 7 команд. З арезультатами гри 1-ше місце виборола команда лісників 2-ї групи, друге місце посіла команда 1-ї групи, 3-тє місце дісталося команді 3-ї грпи.

15 вересня відбулися змагання між збірними командами викладачів, випускників, студентів 1-го курсу усіх спеціальності, 2-го курсу усіх спеціальності. За результатами змагань І місце виборола збірна команда 1-го курсу, ІІ місце посіла збірна команда 2-го курсу, ІІІ місце дісталося команді випускників.






Директор інституту, професор Петро Лакида вручив усім командам традиційний приз – кавун. Команді переможниці було вручено красивий перехідний Кубок М.Д. Полякова, який дуже нагадує Кубок Ліги Чемпіонів, а гравці команди переможниці та команд призерів отримали грамоти.


Змагання пройшли у дружній та невимушеній атмосфері, за гарної сонячної, не по осінньому теплої, погоди.  У змаганнях не було переможених, а тільки переможці, бо вони сприяли єднанню, формуванню колективів груп, курсів, інституту, набуттю командного духу, який є запорукою майбутніх перемог. Отримане здоров’я та хороший настрій, без сумніву, додадуть учасникам і вболівальникам традиційних змагань козацького здоров’я, незламного духу і наснаги у навчанні та роботі.


Традиції мають жити і перемагати! До зустрічі з Кубком М.Д. Полякова наступного року!

 


Віктор Маурер, 
професор кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, 
Олександр Соваков, Віктор Свинчук,
заступники директора ННІ ЛіСПГ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook