Ювілейні урочистості, присвячені 20-річчю відділення Програмування у Рівненському фаховому коледжі НУБіП України

16 вересня 2021 року
     15 вересня 2021 року відбулись урочисті святкування ювілейного 20-річчя відділення Програмування. Відділення програмування розпочало свій шлях на початку 2000 року. Саме тоді колектив, тоді ще Рівненського державного аграрного технікуму отримав диплом за зайняте перше місце в республіканському огляді-конкурсі на кращу лабораторію комп’ютерної техніки серед вищих аграрних закладів освіти І-ІІ рівнів акредитації.

     Впровадження з ініціативи директора, заслуженого працівника освіти України Ярослава Петровича Корсуна, комп’ютерних технологій у навчальному закладі, створення Комп’ютерно-інформаційного центру, Інтернет-клубу, зростання попиту на фахівців програмування поставило на порядок денний питання про відкриття нової спеціальності.

     За ці 20 років було дуже багато зроблено з методичної, науково-педагогічної та матеріальної сторін під керівництвом директора коледжу Ярослава Корсуна. Відділення програмування має сучасну навчально-лабораторну базу. Якісний методичний кабінет, який може хизуватись досягненнями свої викладачів. Бібліотечний фонд вражає добіркою навчальної, наукової та історично-художньої літературою.

     Директор коледжу Ярослав Петрович зазначив, що минуло двадцять років з того часу, як у навчальному закладі розпочалась підготовка спеціалістів з програмування. За два десятиліття зроблено і досягнуто чимало. Випускники відділення програмування стали успішними фахівцями. Серед них є провідні спеціалісти ІТ-компаній Рівного, а також ІТ-спеціалісти підприємств найрізноманітніших сфер діяльності. Нові горизонти перед закладом в цілому та відділенням зокрема відкрилися після входження у структуру Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     На урочистості з вітальним словом завітали представники базового закладу НУБіП України Олександр Санченко, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання та Дмитро Касаткін, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж факультету інформаційних технологій, які вручили нагороди: почесну грамоту та подарунки Ярославу Корсуну, директору коледжу та Ірині Якимчук, завідувачу відділення програмування коледжу та іншим заслуженим працівникам.

  


Дмитро Касаткін,
доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook