Відділ аспірантури – інформаційно-консультаційний центр аспірантів та вступників PhD

13 вересня 2021 року
     Початок навчального 2021-2022 р. для відділу аспірантури був відзначений низкою зустрічей, як з гарантами ОНП доктора філософії, деканами факультетів, директорами навчально-наукових інститутів, так і з аспірантами 4 року навчання та вступниками до аспірантури.

     За підтримки проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші, 08 вересня відділом аспірантури було проведено зустріч з випускниками аспірантури всіх форм 4-го року навчання (2017 року вступу). Проректором було наголошено на необхідності вчасного завершення написання дисертаційних досліджень та важливості опублікування статей за темою дисертації у міжнародних та вітчизняних фахових виданнях.

     Про специфіку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії, вимоги до рівня наукової кваліфікації здобувачів, процедуру атестації та формування разових спеціалізованих рад докладно розповів випускникам у своїй презентації завідувач відділу докторантури та атестації наукових кадрів Сергій Васильович Боярчук.

     10 вересня відбулось зібрання зі вступниками, під час якого Сергій Миколайович Кваша наголосив, що аспірант зобов’язаний виконати всі вимоги освітньо-наукової програми, зокрема здобути теоретичні знання, уміння навички та інші компетентності, достатні для продукування нових ідей, розв’язання комплексних проблем у галузі професійної або дослідницько-інноваційної діяльності, оволодіти методологією наукової та педагогічної діяльності, а також провести власне наукове дослідження, результати якого мають наукову новизну, теоретичне і практичне значення, та захистити дисертацію. Також проректор побажав майбутнім аспірантам плідної праці та успішного проходження освітньої складової.

     Протягом засідання було оголошено списки вступників, котрі успішно склали вступні випробування. Завідувач відділу аспірантури детально ознайомив вступників з особливостями проходження освітньої складової як денної, так і вечірньої та заочної форм навчання.

     З презентацією виступив Голова Ради аспірантівСергій Васильович Михнюк.

  

     Відділ аспірантури та Рада аспірантів щиро привітали переможців конкурсних випробувань зі вступом до аспірантури, побажали успіхів в навчанні та дослідницькій роботі.


Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
Надія Міняйло,
провідний фахівець відділу аспірантури
Сергій Михнюк,
Голова Ради аспірантів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook