СТАРОСТАТ: АНАЛІЗ ПЕРШИХ ТИЖНІВ НАВЧАННЯ

13 вересня 2021 року
    Планові збори старост академічних груп механіко-технологічного факультету, які відбулися 9 вересня 2021 року, були спрямовані на обговорення умов протікання навчального процесу, у перших тижнях осіннього семестру, та окреслення механізмів теоретичного засвоєння дисциплін.

   Декан факультету Вячеслав Братішко, наголосив на активній діяльності лідерів академічних груп в організаційних заходах студентської спільноти, зокрема, на виконанні вимог навчального плану академічними групами і постійному моніторингу стану здоров’я студентів. Здобувачі вищої освіти, повинні неухильно брати участь у навчальному процесі, як дистанційно так і очно.
   Ущільнений розклад очної форми навчання, надає можливість виконання максимальної кількості лабораторних і практичних робіт в спеціалізованих навчальних лабораторіях факультету. Студенти старших курсів, які навчаються дистанційно, зобов’язані засвоювати теоретичний матеріал за допомогою електронної платформи E-learn та он-лайн занять. Пропуски занять, без поважних причин, не допускаються.
   Заступник декана Ігор Сівак, окреслив завдання діяльності старост, стосовно завершення ліквідації академічної заборгованості студентами факультету, звернув увагу на реєстрації першокурсників на електронній платформі E-learn, електронному журналі відвідування занять Atoms та в бібліотеці університету. На старост, як на лідерів академічних груп, покладена відповідальна місія – стимулювання студентів у свідомому виконанні умов навчального процесу та активному науковому, творчому і спортивному житті. Наразі, факультет бере участь в багатьох спортивних змаганнях, тож студенти повинні діяти, як один колектив, бути активними та підтримувати наших спортсменів на виступах.

   Заступник декана Володимир Скібчик, ознайомив старост першого курсу із функціоналом електронної платформи Atoms, на базі якої в, поточному семестрі, продовжує працювати електронний журнал для фіксації відвідування занять та якості навчання студентів факультету.
   На зустрічі, також, обговорені питання правильного нарахування додаткових балів до стипендіального рейтингу студентів, дотримання правил проживання у гуртожитку, співпраці з куратором групи, деканатом, органами студентського самоврядування факультету і університету.

Ігор Сівак, заступник декана механіко – технологічного факультету

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook