Посвята в студенти спеціальностей «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка».

1 вересня 2021 року
1 вересня пройшов захід посвяти в студенти на факультеті інформаційних технологій. Вітальні слова прозвучали від декана факультету Олени Глазунової та проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші, які побажали студентам успішного навчання, старанності, креативності, натхнення в навчальних, творчих і спортивних починаннях.

 

 
Cтудентські квитки спеціальностям «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка»  вручали декан факультету Олена Глазунова та завідувач кафедрою економічної кібернетики Дмитро Жерліцин
 
 
Позитиву додала студентський наставник Поліна Ремінна
 
Після посвяти в студенти, відбулась зустріч з начальником управління економічного аналізу  антимонопольного комітету України, Владиславом Крижнієм, який є випускником спеціальності «Економічна кібернетика». Він дав практичні поради першокурсникам та побажав, щоб всі  їхні мрії та очікування здійснилися. Теплі слова від Владислава прозвучали на адресу університету, факультету, кафедри та  викладачів.
 
 
Ботанічний сад університету гостинно відкрив свої двері першокурсникам освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка».
Прогулянка стежками ботанічного саду додала позитиву та яскравих кольорів у цей день
 
Дякуємо співробітникам ботанічного саду за їх працю та за задоволення від прогулянки.
 
Шановні студенти! Бажаємо досягти своєї мети у житті , зустріти цікавих, добрих і надійних друзів та насиченого студентського життя!
Куратор 1 курсу Екк та Це

Тетяна Коваль 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook