Скульптура «Студентське натхнення» відтепер прикрашає територію першого навчального корпусу

1 вересня 2021 року
     Юність, гармонію, любов та віру у щасливе майбутнє випромінювали сьогодні усі студенти-першокурсники Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства та факультету тваринництва та водних біоресурсів під час урочистих подій: Посвяти у студенти НУБіП України та відкриття скульптури «СТУДЕНТСЬКЕ НАТХНЕННЯ».

     Сьогодні, 1 вересня 2021 року на святкування Дня Знань до студентства ННІ лісового і садово-паркового господарства та факультету тваринництва та водних біоресурсів завітав Ректор університету, академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Ніколаєнко Станіслав Миколайович. Від щирого серця Станіслав Миколайович привітав усіх студентів з Днем Знань: найбільш хвилюючим та урочистим святом року і побажав здоров’я й наснаги, здобутків й підкорення нових вершин знань, досягнення омріяної мети!

     На честь цієї події на території біля першого навчального корпусу НУБіП України очільник нашого університету Станіслав Миколайович та гості свята відкрили скульптуру «СТУДЕНТСЬКЕ НАТХНЕННЯ». Саме таку назву для цієї композиції запропонували студенти.

     Увесь колектив ННІ лісового і садово-паркового господарства долучився до спорудження скульптури: планували та встановлювали, фарбували і оздоблювали! І ось сьогодні у нашій прекрасній Голосіївській республіці з’явилася нова скульптура: у красивому танці закружляли студент і студентка, у яких з’явилися крила!!!

Крила
А й правда, крилатим ґрунту не треба.
Землі немає, то буде небо.
Немає поля, то буде воля.
Немає пари, то будуть хмари.
В цьому, напевно, правда пташина... як же людина?
А що ж людина?
Живе на землі. Сама не літає.
А крила має. А крила має!
Вони, ті крила, не з пуху-пір’я,
А з правди, чесноти і довір’я.
У кого — з вірності у коханні.
У кого — з вічного поривання.
У кого — з щирості до роботи.
У кого — з щедрості на турботи.
У кого — з пісні, або з надії,
Або з поезії, або з мрії.
Людина нібито не літає...
А крила має. А крила має!

Ліна Костенко

     Тож ще раз вітаємо всіх першокурсників нашого Університету з цією хвилюючою датою, зичимо здоров’я, успіхів, досягнення мети та визначних успіхів у дорослому житті!

Олена Колесніченко,
завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook