Урочиста посвята в студенти на агробіологічному факультеті!

1 вересня 2021 року

В перший день осені на агробіологічному факультеті відбулися урочистості з нагоди посвяти в студенти першокурсників. Декан факультету Оксана Тонха представила своїх заступників й завідувачів кафедр і привітала першокурсників, їхніх батьків, науково-педагогічних працівників та гостей зі святом. Декан побажала студентам успіхів у здобутті знань, розвиватися, досягти своєї мети, брати активну участь у житті факультету, адже завдяки студентам факультет здобуває перші місця у спортивних змаганнях та інших культурно-масових заходах.

На святкуванні від адміністрації університету був присутній Вадим Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, який привітав усіх присутніх зі святом знань і побажав кожному студенту успішно пройти марафон навчання, щоб завжди відчували жагу до знань та завжди хотілося вчитися й досягати найвищих вершин!

З вітальними словами, мудрими настановами і щирими побажаннями до студентів, батьків, колективу факультету і всіх присутніх звернулися завідувач кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули – Юрій Кравченко та керівник центру профорієнтації агробіологічного факультету – Олександр Цизь.  Вони вітали першокурсників, бажали творчої наснаги, успіхів у навчанні й коханні, пам’ятати, що студентські роки – найкращі та незабутні в житті.

Привітав студентство з святом першокурсника та запросив до лав офіцерів викладач кафедри військової підготовки, полковник Валерій Черненко.

Зі словами привітання виступила голова студентської організації – Кароліна Смертюк. Вона повідала майбутнім  агрономам, що їм буде цікаво у великій дружній родині. Комусь буде до вподоби новітні лабораторії і дослідні станції, іншим - спортивні і культмасові заходи.

Урочисте зачитування присяги першокурсника було надано студентці першого курсу Ірині Кожухар. Після цього першокурсникам вручили студентські квитки та залікові книжки.

Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти 2 курсу агробіологічного факультету – Єлизавета Титенко, Володимир Суржиков, Качан Микола, Ангеліна Волощук та Єлизавета Баранова.

Багаторічною традицією святкування на завершення свята став гімн агробіологічного факультету у виконанні доцента кафедри генетики, селекції та насінництва Віталія Жемойди «Агроном син землі».

  

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

і закритого грунту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook