Стартувала традиційна «Школа першокурсника»

25 серпня 2021 року
    В університеті стартувала традиційна «Школа першокурсника». Три дні з першокурсниками НУБіП зустрічатимуться ректор університету Станіслав Ніколаєнко та представники адміністрації.

   Сьогодні на університетському стадіоні зібралося студентство факультетів гуманітарно-педагогічного, юридичного, землевпорядкування, інформаційних технологій, харчових технологій і управління якістю продукції АПК.

   Ви стали повноправними студентами одного з кращих університетів України – НУБіП, звернувся до них ректор Станіслав Ніколаєнко. Тут ведеться підготовка фахівців за 50 бакалаврськими і 70 магістерськими освітніми програмами. Мало який виш може похвалитися таким широким спектром підготовки. За 123 роки існування зі стін університету вийшло майже 200 тисяч спеціалістів. Тільки за роки незалежності України більше 90 наших випускників стали народними депутатами, уславили alma mater тисячі науковців, підприємців, управлінців. Сподіваюся, продовжите ці славні традиції і ви, сьогоднішні першокурсники.

   То чим же відрізняється НУБіП від решти вишів? Насамперед тим, що тут повсякчас рухаються вперед, поважають студента і завжди готові допомогти йому. Так, у надзвичайно складних умовах світової пандемії коронавірусу у НУБіП була запроваджена комбінована система навчання, яка виявилася найбільш ефективною у цій ситуації. Студентство нашого вишу активне, живе повним життям. Тож вимагаємо і від нового поповнення гордо нести звання студента НУБіП і піклуватися про те, щоб зміст відповідав формі, закликав очільник університету. А всі проблеми, які виникають у молоді, можна вирішити на місці – в деканатах. Коли ж виникають питання, - вас завжди вислухають, в тому числі і ректор.

 

    Про організацію освітнього процесу в університету першокурсникам розповів начальник навчального відділу Ярослав Рудик. Загальну картину університетського життя доповнила інформація від проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука, голови первинної профспілкової організації студентів Олексія Мельника, представника студентської організації Данила Малікова, директора студентського містечка Сергія Стецюка.

    На завершення представники кафедр фізичного виховання та культурології, які яскраво представили їхні завідувачі Микола Костенко та Ірина Майданюк, провели анкетування і запросили усіх бажаючих студентів до участі у численних спортивних секціях, творчих колективах та мистецьких студіях університету.

Ірина Кушніренко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook