Першокурсники-міжнародники знайомляться з університетом

25 серпня 2021 року

24 серпня 2021 у студентів першокурсників спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» відбувається продовження знайомства з університетом.

Цей день напередодні початку першого навчального дня в університеті в новому статусі студента: тривожний і водночас цікавий. Звичні запитання: яким буде навчання, що потрібно щоб навчатися добре, які норми і правила поведінки в гуртожитку та в цілому в університеті, і звичайно, де і які університетські їдальні працюють, а також, де випити смачної кави, турбували наших першокурсників, саме тому з ініціативи декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Савицької, та за підтримки завідувачів кафедри філософії та міжнародної комунікації Валентини Культенко і кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Василя Стрільця, куратори 1 та 2 групи провели зустрічі та міні-екскурсію для студентів.

 
Екскурсія розпочалася зі звичної дороги, якою вже завтра студенти крокуватимуть в університет на свої перші пари, де на них радо чекають викладачі, нові предмети, нові знання, нові емоції і переживання.
Познайомившись з розташуванням всіх корпусів, а також студентського скверу, наші першокурсники покрокували в ботанічний сад, де в чудовій альтанці в дружній атмосфері отримали відповіді на всі свої запитання.
Прогулявшись ботанічним садом університету, втомлені, але щасливі першокурсники повернулися в гуртожиток, готуватися до завтрашнього дня. Очікуючи, що завтра для них відкриються двері в країну знань, і почнеться новий етап студентського життя.



Матвієнко Ірина,
куратор 2 групи, 1 курсу,
спеціальності «Міжнародні відносини,
суспільні комунікації та регіональні студії»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook