Проректорська перевірка завершилась: підсумки, досягнення та плани на майбутнє!

19 серпня 2021 року
     Проректорська перевірка гуртожитків підійшла до завершення, а робота у гуртожитках студентського містечка НУБіП набирає нових обертів! Все менше і менше часу до зустрічі з нашими новими мешканцями, а планів і амбіцій вистачить на весь навчальний рік!

     Дощ не завада, коли справа стосується добробуту наших студентів! У гуртожитки №1, 9, що розташовані по вулиці Генерала Родимцева та у гуртожиток №4, що на Бурмистенка з візитом, відповідно до розпорядження ректора університету Станіслава Ніколаєнка, завітав проректор з науково – педагогічної роботи та розвитку Сергій Миколайович Кваша, у складі комісії: директора студентського містечка Стецюка С.В., заступника директора ННІ ЛіСПГ Совакова О.В., директора ННІ неперервної освіти і туризму Ковальової О.В., директора ННЦ міжнародної діяльності Лабенка О.М., декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Баль-Прилипко Л.В., декана гуманітарно-педагогічного факультету Савицької І.М., заступника декана гуманітарно-педагогічного факультету Харченко С.В., декана агробіологічного факультету Тонхи О.Л., заступника декана агробіологічного факультету Коваленка В.П., декана юридичного факультету Ярої О.С., декана факультету землевпорядкування Євсюкова Т.О., заступника декана юридичного факультету Улютіної О.А. та заступника декана факультету землевпорядкування Шевченка О.В.

  

     Проректор з усіма присутніми був приємно вражений рівнем підготовки житла для студентів. Одразу кинулись в очі ландшафтні рішення перед входами у гуртожитки: красиво оформлені клумби, покошені газони, пострижені кущі. Одразу відчувається з яким трепетом усі чекають поселення аби гуртожиток знову наповнився радісними обличчями задоволених студентів! Радіти справді є чому, адже цей рік багатий на досягнення для вищезгаданих гуртожитків : капітальний ремонт поверхів, косметичні оновлення у кімнатах, заміна душових кабін, укомплектування новими меблями тощо. Адміністрація гуртожитків переконана, що змогла зробити все можливе для створення умов, які сприятимуть гідному розвитку студента, адже це першочергове завдання. Роботи ще справді дуже багато, кожного року Національний університет біоресурсів і природокористування України удосконалює гуртожитки і хоче вивести їх на рівень, який відповідатиме одному з найкращих університетів України!

     Огляд гуртожитків проректорами закінчився та залишив лише приємний осад у кожного хто був причетний до ремонту кімнат і благоустрою території. Останні штрихи відділяють гуртожитки студентського містечка НУБіП України від стану 100% готовності до поселення на новий 2021-2022 навчальний рік. До слова, Сергій Кваша вкотре нагадав присутнім директорам/деканам та завідувачам про дотримання санітарних норм під час процедури поселення, обов’язковий масковий режим, температурний скринінг та соціальну дистанцію. Проректор покладається на свідомість студентів, їх відповідальне ставлення до свого здоров’я та здоров’я своїх співмешканців. Сергій Миколайович закликав не нехтувати правилами особистої гігієни та дотримуватися усіх рекомендацій щодо протидії поширення інфекції.

     Вже через декілька днів двері гуртожитків широко відчиняться для усіх бажаючих студентів і їхня нова домівка залунає гучним сміхом та схвальними відгуками студентів та батьків, ми ж у свою чергу зробимо усе можливе для вдосконалення вже набутого результату!

Колич Марта,
фахівець студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook