Навчальний відділ очолив доцент Ярослав Рудик

18 серпня 2021 року
     Наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 12 серпня 2021 року № 1458 "К" на посаду начальника навчального відділу призначено доцента кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету Рудика Ярослава Михайловича.

     Ярослав Михайлович Рудик має досвід роботи у навчальному відділі. У 1998 році студентом 3 курсу факультету механізації сільського господарства він прийшов працювати лаборантом навчальної частини університету, де й пропрацював до закінчення навчання в університеті, ставши випускником двох факультетів – механізації сільського господарства та педагогічного. Далі була аспірантура і дисертаційне дослідження на тему "Організаційні форми надання вищими навчальними закладами додаткових освітніх послуг обдарованим студентам". Молодим асистентом він прийшов на кафедру методики навчання (сьогодні – це кафедра управління та освітніх технологій), де і продовжує працювати до нині.

     У 2015 році брав участь у антитерористичній операції на сході України. З 2016 року працював у команді декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Дмитровича Шинкарука на посаді заступника декана, де відповідав за навчання студентів денної форми навчання.

     Викладає дисципліни "Освітні технології" та "Кадровий менеджмент" для магістрів гуманітарно-педагогічного факультету. Автор та співавтор 6 монографій. Має 5 статей у журналах, що індексуються у Web of Science та Scopus. Наукова діяльність стосується проблем навчання обдарованої студентської молоді та управління діяльністю науково-педагогічних працівників у закладах вищої освіти.

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook